Roman

I morse levde jag som alla andra av Anette Skåhlberg

i_morse_levde_jag_som_alla_andra

 

Sorlig, så sorglig. Kan inte säga annat. Hon var inte längre bland de levande, men ändå kvar hos honom. Det enda som betyder något för henne nu är att få komma honom nära igen. Hur ska det gå till, hon är död, han, är levande. Så bra skrivet Anette. Känslorna i boken går nästan att ta på, de är så intensiva och du lider, du lider med kvinnan och mannen i boken, men framförallt med kvinnan. Boken är absolut ingen bladvändare, men inte i negativ mening, utan den är tung (tycker jag), så jag tvungen att lägga ifrån mig den ibland. Hur ska jag då betyga sätta boken? Jag vill helst bli glad av en bok, men även beröras och DET gjorde jag. Boken berörde mig. Jag ger den en trea för handlingen men en fyra för att den är så otroligt bra skriven.

Betyg 3,5

Författarens hemsida hittar du här.

 

(Visited 86 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.